Læs vores historier.

Forskellige historier. Fælles vej.

Livets udfordringer kan være svære at forstå, når man er midt i dem, men en dag samler det hele sig og går op i en højere enhed. Det kan vi begge skrive under på, for vi har hver især været igennem en del for i dag at kunne gå en fælles vej.

En tåget vej.

Jacquiline Østergaards personlige historie:

“Min identitet ligger ikke i en uddannelse eller en titel. Den ligger i min indre natur. Det andet er blot værktøjer, der hjælper min indre natur med at folde sig ud”.

Vejen til selvindsigt og udvikling er ikke altid en oplyst affære. Min personlige oplevelse har ihvertfald haft en helt anden tekstur og farve. En solrig sommerdag i 2002 oplevede jeg, at der blev slukket for lyset. Jeg var impliceret i en trafikulykke, og livet sendte mig ud på et sidespor. Vejen med fremtidens muligheder var pludselig forsvundet bag en tyk, grå og omsluttende tåge, som førte en kæmpe identitetskrise med sig.

Jeg var ung og havde endnu ikke fået etableret en solid identitet. Så hvem var jeg, når jeg ikke længere var på et lukrativt karrierespor? Når jeg ikke havde afsluttet drømmestudiet HD i Ledelse & Organisation? Når jeg ikke længere kunne klare et almindeligt job?

Mens min krop kæmpede mod en jungle af smerter, kæmpede mit sind med at acceptere situationen og finde en vej til skabelsen af en ny identitet. Jeg følte, at jeg var presset ud på livets afgrund. Et sted i ingenmandsland hvor jeg ikke havde solid grund under fødderne. Jeg var dog fast besluttet på at skabe min vej igennem tågen.

Jeg valgte at udforske og udfordre mig selv. Jeg valgte at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg valgte at acceptere, at mit liv indeholdt smerte.

Det var et faktum, jeg ikke kunne komme uden om, og den erkendelse hjalp. Den blev vejen til at skabe en livsstil, der levner tid og rum til, at jeg kan balancere mig selv på daglig basis og samtidig være en del af livet.

Det har været en lang, tung, smertefuld og overvældende rejse, men på den anden side af det tågede landskab var der smukke horisonter og dybe indsigter i min indre natur.

Jeg har erkendt, at jeg er et skabende væsen, der er ekspert i indre forandring og identitetsudvikling. Alt i mig udgår herfra, og de fem elementers visdom har bundet en smuk sløjfe om det i et kontinuerligt flow af balance og forandring.

Jeg kunne ikke finde min vej, så jeg valgte at skabe min egen. En vej der gav mening for mig. Jeg står nu til rådighed for at hjælpe dig med at finde din, så du kan skabe et liv tilpasset dig, uanset om du står i et solbeskinnet eller i et tåget landskab.

Nyhedsbrev.

Få indsigt i personlig udvikling gennem de fem elementers visdom.

Vi sender vores nyhedsbrev hver søndag, og det er naturligvis gratis.

Når du tilmelder dig, får du en intro-video til de fem elementers visdom.

Vejen til en fælles syntese.

Michell Léon Stjernbergs personlige historie:

Jeg har altid været en søgende sjæl. Har altid søgt eventyret for at finde et definitivt svar på mig selv og livet. Det har bragt mig vidt omkring og givet mig indsigter i utroligt mange ting, men et definitivt svar har jeg ikke fundet. Jeg har derimod erkendt, at processen rummer svaret i sig selv.

Livet er en kontinuerlig forandringsproces, hvor der altid er et nyt lag af os selv, der venter på at blive opdaget. Det tog mig mange år at forstå værdien af det, for hvorfor bruge så megen tid og energi på at udforske noget, som aldrig ender?

Svaret er, at processen lader vores indre natur vokse frem som den konstant, der altid er tilstede uanset sammenhængen. Det er her, vi finder kilden til, hvem vi er, og den ville aldrig vise sig, hvis ikke vi tog processen. Den er nøglen til afklaring. Ikke i form af en endegyldig sandhed, men som en vej vi kan gå for at blive klogere på os selv.

Forandringen opstår dog ikke ud af ingenting. Den kræver en udefrakommende trigger-effekt. Det kan være livet, der udfordrer os eller et menneske, vi møder på vores vej. Varianterne er mange, men én ting er sikkert: Det kommer udefra.

For mit vedkommende er det sket flere gange, men den mest markante var, da jeg i 2006 mødte min spirituelle mentor, seeren Calle Montségur i Spanien.

Jeg var dengang kun en nysgerrig journalist med mange spørgsmål og knap så mange svar, og mødet med Calle vendte mit liv fuldkommen på hovedet. Ud over at tage mig ind under sin vinge og give mig udkrystalliseringen af sin filosofi og metode, åbnede han for sluserne til mit slumrende potentiale og satte det i bevægelse.

Resultatet blev en årelang udforskning af de åndelige indsigter, der ligger bag menneskets religioner og spirituelle doktriner. Jeg tog simpelthen på eventyr efter den oprindelige visdom.

Da jeg et par år senere mødte Yogi Manmoyanand i Indien, og blev gode venner med ham, klikkede min intellektuelle forståelse stille og roligt på plads. Jeg indså, hvad det var for en rejse, jeg var på.

Hans Saraswati-linage går over 1000 år tilbage og er kendetegnet ved dens anvendelse af viden som vejen til oplysning. Den respekterer kun videnskabelige forklaringer eller konkrete demonstrationer af ens kunnen, før den godtager noget som havende værdi. Et sjældent syn i den åndelige verden, og som tidligere journalist lappede jeg det i mig.

Samtidig stod det klart, at min vej ikke gik igennem en lineage eller doktrin. Som Calle Montségur havde sin egen vej, har jeg det også. Det var det, vi havde tilfælles, og det var derfor, jeg mødte ham først. Ellers havde jeg siddet på toppen af Himalaya og mediteret i dag.

Men jeg har en langt vigtigere rolle her i livet, end spirituel oplysning på verdens tag. Nemlig at fortælle dig, at din vej også er din egen og i den forbindelse at facilitere en proces, der hjælper dig med at finde den. For kun når vi går vores egen vej, kan vi finde os selv. Så enkelt er det.

De fem elementers visdom er i sin grundform vokset ud af min personlige rejse gennem årene og siden blevet sat i system som følge af mødet og samarbejdet med Jacquiline Østergaard, der lige som jeg selv er individualist.

Hendes unikke indsigt i coaching og menneskelige forandringsprocesser samt hendes evner som designer, har gjort konceptet til et enestående mindset for personlig udvikling, som jeg ikke kunne have skabt på egen hånd.

Det er en af livets store sandheder, at vi ikke kan alting selv, men at vi har brug for hinanden for at finde vejen frem.

Five Element Wisdom er ingen undtagelse, og jeg er stolt og beæret over den fælles syntese, vi har skabt. Jeg føler, at den er selve essensen af livet, som jeg kender det, og det mest naturlige grundlag for den kontinuerlige forandring, vi alle er en del af.

Livets begyndelse

Fælles refleksioner fra rejsen:

Hvor paradoksalt det end kan lyde, er processen målet i sig selv her i livet. En læresætning som de fleste nok kan tage ind intellektuelt, men som de færreste lever efter.

Det er menneskets natur at knytte sig til det definitive, for det gør det lettere for os at overleve. Vores biologi er designet til at spille den samme sang på repeat livet igennem, fordi det er energi-økonomisk. Det kræver ekstra energi at tage nye ting ind i vores system, og vores overlevelsesinstinkt vil til enhver tid stritte imod den proces. Også selv om vores melodi ikke spiller for os længere.

I det øjeblik vi accepterer, at vi kan skabe vores egen vej i livet, sker der imidlertid noget magisk. Vi får mere energi den anden vej, end vi bruger på forandringsprocessen. Vores sind og opmærksomhed søger muligheder, opfindelser og eventyr. Vi bliver udforskere af vores potentiale og tager syvmileskridt i livet.

Med ét befinder vi os i et helt nyt kredsløb og kan se alting fra oven, og dér begynder livet.

Skriv til os.

Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spørgsmål, feedback eller lyst til at dele din historie.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi bruger cookies og analyserer trafikken på sitet for at forbedre din bruger- og købsoplevelse. Det er forudsætningen for at kunne levere vores produkter og services til dig. Vi sælger ikke dine data. Som bruger af sitet accepterer du brugen af cookies i henhold til vores persondatapolitik.

Når din indre natur viser vej.

Ved at deltage i vores forløb støtter du genopretningen af naturen. 10 procent af vores omsætning går ubeskåret til projekter for genetablering af biodiversitet.

© 2021 Artistic Life Vision ApS | Forretningsbetingelser | Persondatapolitik

Instagram icon
Facebook icon
Email icon
Created with
Mailchimp Freddie Badge