Forstå, hvorfor du betyder noget.

Du er mere, end du tror.

Få sat lys på dit potentiale og dine ressourcer, så du kan manifestere de mål, du drømmer om. Coaching handler om at stille de vigtige spørgsmål og hjælpe dig til at blive mere fokuseret. Spørgsmålene skaber rum for refleksion, så du forstår, hvorfor du betyder noget, og hvordan du kan skabe din egen vej i innovationssamfundet.

Et nyt mindset.

Det er svært at forandre sig, da vores hjerne er kodet til at gentage de mønstre, den kender i forvejen.

Med de fem elementers visdom får du konkrete værktøjer til at skabe nye mønstre, du kan navigere ud fra.

Dit nye mindset viser vej til målsætninger, der er i overensstemmelse med din indre natur. Resultatet er følelsen af at lykkes i livet.

Få dig selv med.

Coaching gennem de fem elementers visdom bygger bro mellem din indre natur og dine målsætninger. Det er vigtigt, at du har dig selv med, ellers opnår du ikke de forandringer, du drømmer om.

Udtalelse:

“At tale med Jacquiline er ikke bare en samtale. Det er en følelse. Mine samtaler med hende har inviteret mig til at se livet fra nye perspektiver. Perspektiver, der har ændret mit liv.”

Louise Munch, coachende leder

1:1 Coaching.

Bring din indre natur i spil.

Coachingforløbet er et individuelt forløb for dig, der føler dig fastlåst af livet og ønsker at finde en klar retning.

Gennem de fem elementers visdom faciliterer jeg en proces, hvor du lærer at koble dit hjerte sammen med dit hoved for at finde din indre natur og skabe din egen vej.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at se dig selv. Du er meget mere, end du tror.

Lyttende og observerende.

“Jeg har altid været mere lyttende end talende.”

“Som coach lytter jeg til dine ord, men også til mellemrummene mellem ordene, da jeg ofte har oplevet, at der er mange guldkorn, der gemmer sig her.”

“Mine evner til at lytte, observere og reflektere er blevet til stærke søjler for at se og forstå ikke-logiske sammenhænge. Det giver mig en særlig evne til at stille skarpe og transformerende spørgsmål.”

– Jacquiline Østergaard

Spørgsmål om coaching?

Kontakt gerne Jacquiline Østergaard, hvis du har spørgsmål til coaching, de fem elementers visdom, eller hvordan du bringer din indre natur i spil.

Vi bruger cookies og analyserer trafikken på sitet for at forbedre din bruger- og købsoplevelse. Det er forudsætningen for at kunne levere vores produkter og services til dig. Vi sælger ikke dine data. Som bruger af sitet accepterer du brugen af cookies i henhold til vores persondatapolitik.

Når din indre natur viser vej.

Ved at deltage i vores forløb støtter du genopretningen af naturen. 10 procent af vores omsætning går ubeskåret til projekter for genetablering af biodiversitet.

© 2021 Artistic Life Vision ApS | Forretningsbetingelser | Persondatapolitik

Instagram icon
Facebook icon
Email icon
Created with
Mailchimp Freddie Badge