Byg bro til din indre natur.

Den oprindelige visdom.

Siden tidernes morgen har mennesket inddelt naturen i de fem elementer og brugt dem som afsæt til at finde vej i sig selv og livet. De ligger dybt i vores bevidsthed, og vi er alle bærere af deres visdom.

Mindsettet bygger broen.

Først når vi ved, hvem vi er, og hvorfor vi betyder noget i den store sammenhæng, kan vi skabe vores egen vej.

De fem elementers visdom udspringer af naturen gennem tusinder af år. Mindsettet bygger bro til vores indre natur – og dermed til helheden.

Naturens bevidsthed.

Det er menneskets natur at være et bevidst væsen og udvikle nye løsninger og veje gennem livet. Derfor er det også vores bevidsthed, der er nøglen til vores personlige udvikling i innovationssamfundet.

Men hvis ikke vi indgår i naturen som helhed, mister vi os selv på vejen, og vores løsninger bliver kortvarige. For naturen vil altid nedbryde det, der ikke tjener den.

Tilbage til helheden.

Når vi forbinder vores opmærksomhed med de fem elementer, genetablerer vi kontakten til naturens slumrende potentiale i os. Vi bliver igen en del af helheden og træffer valg, der understøtter vores symbiose med den.

Træn dit mindset.

Bryd overfladen, og dyk ned i din indre natur på vores workshops. Hvert element er unikt, og når du forbinder dig med det, skaber du klarhed over vejen frem.

Jordelementet.

Jordelementet er vores fundament. Afsættet for alle handlinger og strukturen for, hvordan vi folder livet ud.

Det er også vores krop, arv og miljø. Vores grundholdninger, værdier og erfaringer. Selve udgangspunktet for den vi er.

Vandelementet.

Vandelementet er kilden til livet og dets kontinuerlige flow. Det er vores følelser og evnen til at mærke os selv og andre. Herunder vores empatiske evner og følelsen af forbundethed.

Det er også vores kredsløbssystem, immunforsvar og seksualdrift og derfor i vid udstrækning grundlaget vores samlede tilstand.

Ildelementet.

Ildelementet er tanken. Såvel den rationelle som den kreative. Det er vores kognitive evner og evnen til at lære, opfinde og kommunikere.

Det er også vores viljeskraft og dermed videnskab og teknologi, kunst og kultur, filosofi og humor. Selve nøglen til menneskets verden.

Luftelementet.

Luftelementet er tale, dialog og musik. Det er duft, vejrtrækningen og dens rytme samt evnen til at regulere kroppens funktioner. Eksempelvis vores puls og nervesystem, som vi kan påvirke gennem vejrtrækningen.

Luftelementet er også intuition og tro. Afgørende faktorer for vores handlinger og vej gennem livet.

Rumelementet.

Rumelementet er handling, for tid og rum hænger sammen og kan ikke skilles ad. Vores handlinger finder altid sted på en tidslinje og i et givent rum, hvad enten de er kropslige eller finder sted gennem en genstand som for eksempel en bold.

Rumelementet er også ikke-handling. Kunsten at stoppe op og være til stede i nuet

Nyhedsbrev.

Få indsigt i personlig udvikling gennem de fem elementers visdom.

Vi sender vores nyhedsbrev hver søndag, og det er naturligvis gratis.

Når du tilmelder dig, får du en intro-video til de fem elementers visdom.

Vi bruger cookies og analyserer trafikken på sitet for at forbedre din bruger- og købsoplevelse. Det er forudsætningen for at kunne levere vores produkter og services til dig. Vi sælger ikke dine data. Som bruger af sitet accepterer du brugen af cookies i henhold til vores persondatapolitik.

Når din indre natur viser vej.

Ved at deltage i vores forløb støtter du genopretningen af naturen. 10 procent af vores omsætning går ubeskåret til projekter for genetablering af biodiversitet.

© 2021 Artistic Life Vision ApS | Forretningsbetingelser | Persondatapolitik

Instagram icon
Facebook icon
Email icon
Created with
Mailchimp Freddie Badge