Gør forbindelsen dybere.

Integration med helheden.

Alt i naturen er forbundet, og det samme gælder din tilstedeværelse i livet. Hvis din indre natur ikke indgår i helheden, kan du heller ikke skabe ydre forandringer. Netop det er i fokus på vores retreats, som foregår i forskellige naturmiljøer og går i dybden med, hvordan du integrerer dig selv med helheden gennem de fem elementers visdom.

Nyhedsbrev.

Få indsigt i personlig udvikling gennem de fem elementers visdom.

Vi sender vores nyhedsbrev hver søndag, og det er naturligvis gratis.

Når du tilmelder dig, får du en intro-video til de fem elementers visdom.

Jord-retreatet.

På jord-retreatet fokuserer vi på at skabe indre kontakt til jorden i al sin mangfoldighed. Vi omgiver os med blomsterenge, dybe skove til slettelandskaber og bruger det som afsæt for vores indre arbejde.

Vi kigger på de naturlige strukturer og sammenhænge i jord-elementet, og tager stilling til, hvordan vi kan føre dem over på os selv. Herunder de forandringer som kan være nødvendige for at få det rigtige fundament.

Målet med retreatet er at få en dybere integration af vores jord-element ved at bruge naturen som løftestang. At udføre vores indre arbejde omgivet af jordens sande væsen medfører en forstærkereffekt, som får vores indre natur til at klikke bedre på plads. Vi gør derved jord-elementet til en dybere del af os og baner vejen for kontinuerlig forandring.

Du kan deltage i jord-retreatet uden forudgående kendskab til Five Element Wisdom. Vi starter altid med en grundlæggende indsigt i elementerne, og retreatet kan derfor erstatte vores basis-workshop.

Vand-retreatet.

På vand-retreatet fokuserer vi på at skabe indre kontakt til vandet i al sin mangfoldighed. Vi omgiver os med søer, floder og have og bruger dem som afsæt for vores indre arbejde.

Vi kigger på vands særlige evne til at opløse og binde ting sammen, og tager stilling til, hvordan vi kan føre den over på vores følelsesbevidsthed. Herunder de forandringer som kan være nødvendige for at skabe flow.

Målet med retreatet er at få en dybere integration af vores vand-element ved at bruge naturen som løftestang. At udføre vores indre arbejde omgivet af vandets sande væsen medfører en forstærkereffekt, som får vores indre natur til at klikke bedre på plads. Vi gør derved vand-elementet til en dybere del af os og baner vejen for kontinuerlig forandring.

Du kan deltage i vand-retreatet uden forudgående kendskab til Five Element Wisdom. Vi starter altid med en grundlæggende indsigt i elementerne, og retreatet kan derfor erstatte vores basis-workshop.

Udtalelse:

“Michell Léon Stjernberg har været med til at forandre mit liv på fundamental vis gennem forskellige forløb over en 10-årig periode. Med stor tålmodighed har han givet mig rum til at vokse i mit eget tempo, så jeg kunne finde min egen vej i livet. Han er det mest hjertelige, begavede og innovative menneske, jeg nogensinde har mødt. Enhver, der får mulighed for at møde ham, har i sandhed chancen for at forandre sit liv.”

Sofia Viktoria Christensen, Pædagogisk-Psykologisk konsulent & debattør

Ild-retreatet.

På ild-retreatet fokuserer vi på at skabe indre kontakt til ilden i al sin mangfoldighed. Vi omgiver os med ørkener, vulkaner og bæredygtige teknologier og bruger dem som afsæt for vores indre arbejde.

Vi kigger på ildens særlige evne til at transformere gennem destruktion og fornyelse, og tager stilling til, hvordan vi kan føre den over på vores mentale bevidsthed. Herunder de forandringer som kan være nødvendige for at opfinde nye løsninger.

Målet med retreatet er at få en dybere integration af vores ild-element ved at bruge naturen som løftestang. At udføre vores indre arbejde omgivet af ildens sande væsen medfører en forstærkereffekt, som får vores indre natur til at klikke bedre på plads. Vi gør derved ild-elementet til en dybere del af os og baner vejen for kontinuerlig forandring.

Du kan deltage i ild-retreatet uden forudgående kendskab til Five Element Wisdom. Vi starter altid med en grundlæggende indsigt i elementerne, og retreatet kan derfor erstatte vores basis-workshop.

Luft-retreatet.

På luft-retreatet fokuserer vi på at skabe indre kontakt til luften i al sin mangfoldighed. Vi omgiver os med høje bjerge, dybe dale og langstrakte horisonter og bruger dem som afsæt for vores indre arbejde.

Vi kigger på luften som forudsætningen for dufte og lyde og dens særlige evne til at regulere de andre elementers rytme og intensitet gennem sin påvirkning af dem. Herunder hvordan vi kan føre den over på vores egen tilstedeværelse i livet og de eventuelle forandringer, der er brug for.

Målet med retreatet er at få en dybere integration af vores luft-element ved at bruge naturen som løftestang. At udføre vores indre arbejde omgivet af luftens sande væsen medfører en forstærkereffekt, som får vores indre natur til at klikke bedre på plads. Vi gør derved luft-elementet til en dybere del af os og baner vejen for kontinuerlig forandring.

Du kan deltage i luft-retreatet uden forudgående kendskab til Five Element Wisdom. Vi starter altid med en grundlæggende indsigt i elementerne, og retreatet kan derfor erstatte vores basis-workshop.

Rum-retreatet.

På rum-retreatet fokuserer vi på at skabe indre kontakt til tid og rum ved at omgive os med så lidt som muligt og bruge det som afsæt for vores indre arbejde.

Vi kigger på det tomme rum som forudsætningen for at fylde det ud med vores eget indre rum, og de handlinger det fører med sig. Herunder de forandringer som kan være nødvendige for at skabe et nyt rum.

Målet med retreatet er at få en dybere integration af vores rum-element ved at bruge naturen som løftestang. At udføre vores indre arbejde omgivet af rummets sande væsen medfører en forstærkereffekt, som får vores indre natur til at klikke bedre på plads. Vi gør derved rum-elementet til en dybere del af os og baner vejen for kontinuerlig forandring.

Du kan deltage i rum-retreatet uden forudgående kendskab til Five Element Wisdom. Vi starter altid med en grundlæggende indsigt i elementerne, og retreatet kan derfor erstatte vores basis-workshop.

Vi bruger cookies og analyserer trafikken på sitet for at forbedre din bruger- og købsoplevelse. Det er forudsætningen for at kunne levere vores produkter og services til dig. Vi sælger ikke dine data. Som bruger af sitet accepterer du brugen af cookies i henhold til vores persondatapolitik.

Når din indre natur viser vej.

Ved at deltage i vores forløb støtter du genopretningen af naturen. 10 procent af vores omsætning går ubeskåret til projekter for genetablering af biodiversitet.

© 2021 Artistic Life Vision ApS | Forretningsbetingelser | Persondatapolitik

Instagram icon
Facebook icon
Email icon
Created with
Mailchimp Freddie Badge