Bryd overfladen.

Elementernes naturlige klarhed.

Dyk ned i din indre natur gennem de fem elementers visdom, og kortlæg din vej ind i innovationssamfundet på vores workshops. Hvert element er unikt, og når du forbinder dig med det, skaber du klarhed over vejen frem.

The Reception.

På The Reception bliver du introduceret til de fem elementers visdom og mindsettet bag. Workshoppen lægger vægt på at give dig en overordnet indsigt i, hvordan du ved hjælp af de fem elementers visdom kan finde din indre natur og skabe forandringer i dine relationer, din karriere og livet generelt.

Ground Floor.

På Ground Floor får du en grundlæggende indsigt i de fem elementers visdom, og hvordan du bruger de enkelte elementer i forhold til hinanden. Eksempelvis til at balancere dine følelser, optimere dine relationer og sætte nye målsætninger i spil.

Ground Floor er vores basis-workshop og danner udgangspunkt for de andre workshops i Five Element Wisdom. Vi anbefaler at tage den, før du arbejder i dybden på de andre workshops. Har du deltaget i et af vores retreats, kan du imidlertid godt undvære den. Du modtager et certifikat for dens gennemførsel.

Udtalelse:

“Michell Léon Stjernberg er virkelig dygtig til at forme og facilitere alle slags forandringsprocesser. Men frem for alt står han for mig som et menneske med en brændende lidenskab for, at forandring og innovation arbejder for menneskeheden i stedet for imod den.”

Bjarke Calvin, CEO

1st Floor.

På 1st Floor får du en dybere indsigt i jord-elementet. Du kommer til at arbejde med dit fundament i livet, dets struktur og miljø. Selve afsættet for det liv du lever og dine forskellige roller i de sammenhænge, du indgår i.

Som en del af workshoppen kommer du også til at tage stilling, om noget i dit jord-element skal forandres og i så fald, hvilke muligheder du har.

Målet med workshoppen er at give dig klarhed over, hvordan du skaber det bedst mulige jord-element for dig selv fremover og bliver i stand til at fastholde det.

Du kan tage den uafhængigt af de andre workshops og modtager et certifikat for dens gennemførsel.

2nd Floor.

På 2nd Floor får du en dybere indsigt i vand-elementet. Du kommer til at arbejde med dine følelser, deres kontinuerlige flow og din følelsesmæssige adfærd i forskellige sammenhænge. Herunder dine relationer og hvordan du agerer under pres.

Som en del af workshoppen kommer du også til at tage stilling til, om noget i dit vand-element skal forandres og i så fald, hvilke muligheder du har.

Målet med workshoppen er at give dig klarhed over, hvordan du skaber det bedst mulige vand-element for dig selv fremover og bliver i stand til at fastholde det.

Du kan tage den uafhængigt af de andre workshops og modtager et certifikat for dens gennemførsel.

3rd Floor.

På 3rd Floor får du en dybere indsigt i ild-elementet. Du kommer til at arbejde dine mentale evner, din viljestyrke og dine overbevisninger i forskellige sammenhænge. Herunder hvordan du anvender din tankekraft over for dig selv og andre.

Som en del af workshoppen kommer du også til at tage stilling til, om noget i dit ild-element skal forandres og i så fald, hvilke muligheder du har.

Målet med workshoppen er at give dig klarhed over, hvordan du skaber det bedst mulige ild-element for dig selv fremover og bliver i stand til at fastholde det.

Du kan tage den uafhængigt af de andre workshops og modtager et certifikat for dens gennemførsel.

4th Floor.

På 4th Floor får du en dybere indsigt i luft-elementet. Du kommer til at arbejde med dine kommunikative evner som både talende og lyttende, din vejrtrækning og dens rytme i livets forskellige sammenhænge. Herunder evnen til at regulere den med henblik på at skabe balance i forhold til de andre elementer.

Som en del af workshoppen kommer du også til at tage stilling til, om noget i dit luft-element skal forandres og i så fald, hvilke muligheder du har.

Målet med workshoppen er at give dig klarhed over, hvordan du skaber det bedst mulige luft-element for dig selv fremover og bliver i stand til at fastholde det.

Du kan tage den uafhængigt af de andre workshops og modtager et certifikat for dens gennemførsel.

5th Floor.

På 5th Floor får du en dybere indsigt i rum-elementet. Du kommer til at arbejde med din handlekraft, din evne til at skabe et nyt rum og at være tilstede i processen fra start til slut. Herunder at sætte en klar retning og knytte et tidsfaktor til – også kaldet en målsætning.

Som en del af workshoppen kommer du også til at tage stilling til, om noget i dit rum-element skal forandres og i så fald, hvilke muligheder du har.

Målet med workshoppen er at give dig klarhed over, hvordan du skaber det bedst mulige rum-element for dig selv fremover og bliver i stand til at fastholde det.

Du kan tage den uafhængigt af de andre workshops og modtager et certifikat for dens gennemførsel.

Nyhedsbrev.

Få indsigt i personlig udvikling gennem de fem elementers visdom.

Vi sender vores nyhedsbrev hver søndag, og det er naturligvis gratis.

Når du tilmelder dig, får du en intro-video til de fem elementers visdom.

Vi bruger cookies og analyserer trafikken på sitet for at forbedre din bruger- og købsoplevelse. Det er forudsætningen for at kunne levere vores produkter og services til dig. Vi sælger ikke dine data. Som bruger af sitet accepterer du brugen af cookies i henhold til vores persondatapolitik.

Når din indre natur viser vej.

Ved at deltage i vores forløb støtter du genopretningen af naturen. 10 procent af vores omsætning går ubeskåret til projekter for genetablering af biodiversitet.

© 2021 Artistic Life Vision ApS | Forretningsbetingelser | Persondatapolitik

Instagram icon
Facebook icon
Email icon
Created with
Mailchimp Freddie Badge